AnaSayfa / Genel / Kahve falında ateşde yanmak

Kahve falında ateşde yanmak

Kahve falında ateşde yanmak kötü günlerinin, sıkıntılarının, sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına, kişinin eşini el üstünde tutarak bir dediğini iki etmeyeceğine, acı veren kazalara, onlar nedeni ile başının beladan kurtulmayacağına, yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına, hak etmediği bir tek kuruşa ya da bir tek lokmaya dahi tenezzül etmeyeceğine, zor günlerin yaşanacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine alamet eder.

Kahve falında ateşde yanmak gördüyseniz:

  • İlerleme hızınız artıyor.

Kahve falında ateşde yanmak bundan menfaat elde edeceğine ama yaptığı yanlış nedeni ile artık huzurunun kalmayacağına, insanlardan çeşitli tepkiler alabileceğine, yakın bir zamanda kendisini toparlayarak, davranışlarını değiştirmesi gerektiğine, bu şekilde hareket etmesi halinde sorunlarının büyük oranda çözüme kavuşacağına yorulur.

Kahve falında ateşle yanmak planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, haneye nifak gireceğine rivayet eder.

Kahve falında ateş yanmak çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, bilgisi bulunmayan bazı konularda yeni birşeyler öğreneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ateşte yanmak ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ateşten yanmak çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, rahat bir hayata sahip olunacağına, işini kaybedeceğine, kurulu düzenin yıkılacağına inanılır.

Kahve falında ateşler içinde yanmak okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına inanılır.

Kahve falında bacakları yanmak çok büyük mal ve mülke sahip olacağına ve bu sayede çok rahat bir hayat süreceğine, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına ve bu sayede istediği herşeye kavuşup hemen ardından hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine delalet eder.

Kahve falında çaydan yanmak elindekileri kaybedeceğine, yokluk içine düşeceğine, rızkında ve malından olacağına, atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına ve bu kadar sorun varken daha kötü ve düzensiz bir dönem geçireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir