AnaSayfa / Genel / Kahve falında içi yanmak

Kahve falında içi yanmak

Kahve falında içi yanmak emeklerin zayi olacağı durumlar yaşanacağına, hiçbir riske ve engele takılmadan ve maddi kayba uğramadan, kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine, önemli ve ciddi işler yapacağına, huzur ve sakinliğin yerini, kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına, geleceği için doğru ve isabetli adımlar atacağına, özellikle de geleceğe dair umutların ve hayallerin söneceğine, yapılan işte geriye düşüleceğine, prestij kaybı yaşanacağına, işlerinin hiç beklemediği kadar kazanç getireceğine ve kariyerinde çok büyük sıçrama yapacağına rivayet eder.

Kahve falında içi yanmak gördüyseniz:

  • Sunabileceklerinizden faydalanabilecek kişiler olabilir.

Kahve falında içi yanmak çok büyük bir iş şansı kazanılacağına, size ait olan bir mülkün elinizden çıkabileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ateş yanmak ele geçen para miktarının artmasıyla da kişinin yepyeni bir hayata adım atacağına, hayırlı kararlar alacağına rivayet eder.

Kahve falında yangında yanmak hapisteki kimselerin tez zamanda tahliye olacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde refah seviyesinin gittikçe yükseleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında güneşten yanmak emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına ve çok güzel günlerin yaşanacağı zamanların geleceğine yorulur.

Kahve falında yüzünü yandıgını görmek hak yolundan ayrılacağına, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine ve daha iyi işler yapmaya çalışacağına işaret eder.

Kahve falında ateşde yanmak bunun aile hayatına da olumlu şekilde yansıyacağına ve bu durumun da kendisine bol mutluluk getireceğine, kendi tecrübelerini aktararak kişiyi ticaret hayatına hazırlayacağına yorulur.

Kahve falında çaydan yanmak ticaretinin genişleyeceğine, kazancının çoğalacağına, çekilen sıkıntıların son bulacağına, rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine delalettir.

Kahve falında sigaradan yanmak çok mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, çok sağlıklı olunacağına, bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir