AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayın batışını görmek

Kahve falında ayın batışını görmek

Kahve falında ayın batışını görmek çaresiz durumlara düşeceğine, tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine, atılan adımların boşa çıkacağına, eski bir davanın tekrar açılacağına, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine, kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine, huzurunun yerine geleceğine, hayatının bereketli ve verimli olacağına, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, ortağından ayrılacağına veya çalıştığı iş yerinde hakkında çıkan dedikodular yüzünden yüzünün yere düşeceğine işarettir.

Kahve falında ayın batışını gördüyseniz:

  • Karşınıza çıkacak bir fırsatı değerlendiremeyebilirsiniz.

Kahve falında ayın batıdan doğduğunu görmek elini altına koyduğu her taşın altından Allah’ın izniyle sağ salim çıkacağına, içinden çıkılmaz bir hal alacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine yorulur.

Kahve falında ayın batışını görmek mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına, çok hayırlı ve büyük bir kazanç elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında toplu iğne batırmak her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına inanılır.

Kahve falında dünyanın batışını görmek sorunların kısa sürede aşılacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine, hayır duaları alınacağına tabir olunur.

Kahve falında gemiyi batırmak hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına ve elinde kalan parayla girdiği bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, borçları varsa ödeyeceğine ve aynı zamanda uzun bir ömre sahip olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında güneş batışını görmek iş konusunda her zaman kısmetli olunacağına, işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında geminin batıp çıktığını görmek korkulan bir şeyin başa geleceğine, kendisine fayda getirecek işlere atılacağına, aklına koyduğu her işi gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında güneşin batıp doğduğunu görmek onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına, daha güzel bir hayat için adımlar atılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir