AnaSayfa / Genel / Kahve falında güneşin batıp doğduğunu görmek

Kahve falında güneşin batıp doğduğunu görmek

Kahve falında güneşin batıp doğduğunu görmek bir karıncayı dahi incitmeyecek kadar ince ruhlu ve hoş gönüllü olacağına, makamının sürekli yükseleceğine, istediği zaman yeni işler kurabileceğine, aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına, azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, herkesin takip ettiği ve çok sevdiği birisi olacağına, haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına, borçlarından ve hastalıklarından kurtulacağına delalettir.

Kahve falında güneşin batıp doğduğunu gördüyseniz:

  • Bitirilmesi gereken işlerinizi tamamlamalısınız.

Kahve falında güneşin batıp doğduğunu görmek sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına, maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine, ağız tadından ve neşesinden de olacağına delalet eder.

Kahve falında güneşin batıdan doğduğunu görmek kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, hayırlı kararlar alacağına tabir olunur.

Kahve falında ayın batıdan doğduğunu görmek elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine, yakın zamanda menfaatinize olacak hayırlı olaylara  rivayet etmektedir.

Kahve falında güneşin batışı görmek aile hayatında çok güzel ve hayırlı gelişmeler yaşanacağına, karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında güneşin batışını seyretmek çok büyük bir proje ortaya koyacağına, işlerin daha kötüye gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında güneşin doğuşunu ve batışını görmek toplum nazarında saygın bir kimliğe kavuşulacağına, kişinin işinden atılacağı ya da kovulacağına tabir olunur.

Kahve falında güneş batımı görmek şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına, kendi çok iyi hissedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında güneş batışını görmek düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine, sağlık sorunları yaşayan bir akrabanın maddi ve manevi olarak yanında olunacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir