AnaSayfa / Genel / Kahve falında güneş batışını görmek

Kahve falında güneş batışını görmek

Kahve falında güneş batışını görmek hakkını yedirtmeyeceğine, deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, borçlarının azalacağına, başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine, çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine, bu sayede iyi bir noktaya getirileceğine ve rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına, çeşitli zorluklar yaşatan bir arkadaşın artık kendisinden uzaklaşacağına, ele geçen parayla kendine ticarethane açacağına işaret etmektedir.

Kahve falında güneş batışını gördüyseniz:

  • Çok hızlı gelişen olaylar sizi korkutmasın çünkü önemsediğiniz hiçbir şeyi kaybetmeyeceksiniz.

Kahve falında güneşin batışını izlemek malının ve parasının kendisi için fazlaca yerinde olacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, yardıma ihtiyaçları olduğu zaman elinden geleni yapacağına, maddi ve manevi olarak düşecekleri sıkıntılı durumlardan kurtulmaları için çok büyük çaba göstereceğine tabir olunur.

Kahve falında güneşin batıp doğduğunu görmek zor bir durumda kalacağına, yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına ancak daha sonra atılacak akıllıca ve başarılı adımlar sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine delalettir.

Kahve falında güneşin batışını görmek bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine, esenleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında güneş batımı görmek üzüntülü günler yaşanacağına, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine inanılır.

Kahve falında güneşin batışını seyretmek ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına, çok hızlı çıkacağı başarı merdivenlerinin geleceğini de erken yaşlarda garanti altına almasına neden olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında güneşin batışı görmek kurtuluş yollarına ulaşacağına, hayatının ortalarına gelmiş, yaşamda bazı şeyleri tecrübe etmiş kimseler için sürpriz gelişmeler yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında güneş batışını izlemek her zaman evlatlarının başarılarıyla gurur duyacağına, hayattan yana yüzünün güleceğine ve büyük bir kısmet alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında güneşin doğuşunu ve batışını görmek emek verilen ve üzerinde çok çalışılan işlerin istenilen şekilde sonuçlanacağına, kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir