AnaSayfa / Genel / Kahve falında dünyanın batışını görmek

Kahve falında dünyanın batışını görmek

Kahve falında dünyanın batışını görmek maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına, borçların en düzgün şekilde ödeneceğine, üzüleceğine, gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına, kendisini tatmin etmeyecek, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına, kişinin maaşının harcamalara ve borçlara giderek kısa sürede tükeneceğine, kapı numarası 7 olan bir ev satın alacağına, hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine, ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine, bu sorunun adından kendisini üzmeye çalışan ve sürekli sorun çıkaran bazı kişiler ile arasındaki bağları tamamen koparacağına yorulur.

Kahve falında dünyanın batışını gördüyseniz:

  • Fazla özgürlük merakı tuhaf durumların oluşmasına neden olabilir.

Kahve falında dünyanın batışını görmek yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu sayede uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına delalettir.

Kahve falında tığ batırmak yüzünün güleceğine, elinin döneceğine, başarılarının ve mutluluğunun önündeki tüm engellerin de ortadan kaybolacağına, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birisine iğne batırmak kem gözlü insanların uzaklaşacağına, kardeşler ya da ortakla aranın açılacağına ve kötü zamanlar geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında boğazına iğne batırmak sevilip sayılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine işaret eder.

Kahve falında makas batırmak ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına, oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine inanılır.

Kahve falında gün batımı izlemek sorunlu bazı kişiler ile tartışacağına, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dile iğne batırmak pek çok açıdan moral bulunacak güzel bir döneme girileceğine, büyük ve ciddi işlerin içinde yer alacak isimlerin başında olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında güneş batışını izlemek insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve falı kapatan kişinin çok mutlu olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir