AnaSayfa / Genel / Kahve falında sigara uzatmak

Kahve falında sigara uzatmak

Kahve falında sigara uzatmak kişinin bu şekilde hareket etmesi sayesinde gerçekleştireceği işin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına, ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine, elindeki malların gideceğine, hayatın düzene gireceğine, hastalığını yenmeyi başaracağına, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine delalettir.

Kahve falında sigara uzatmak gördüyseniz:

  • Orijinal fikirler, sıra dışı yaklaşımlar, teknolojik anlamda yenilikler, elektrik elektronik başlıklı konularda haberler, alışverişler söz konusu olabilir.

Kahve falında sigara uzatmak fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine, iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan fal sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sigara uzatıldığını görmek aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına, ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine delalet eder.

Kahve falında dil uzatmak yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine tabir olunur.

Kahve falında sevdiğine el uzatmak kazancını arttıracağına, kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında oğlunun tenasül uzvunu görmek sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine, karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına, el attığı birçok işte zarar edeceğine tabir olunur.

Kahve falında cem uzan görmek hanesine güneş doğacağına, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine inanılır.

Kahve falında birine el uzatmak küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine, helal ve alın teri dökülerek kazanılmış para alamet eder.

Kahve falında tenasül uzvunun kesildiğini görmek kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir