AnaSayfa / Genel / Kahve falında sigara sarmak

Kahve falında sigara sarmak

Kahve falında sigara sarmak istediği oranda da eğleneceğine, haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine, ancak bazı kişilerin bu başarıya gölge düşürmek için çaba göstereceklerine ve şimdi olmasa bile yakın bir zamanda kötü bir durumla karşılaşılabileceğine, sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine, kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına, tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına, ortaya konulacak olan çalışmaların ve projelerin hayır getireceğine, aile hayatı içinde mutlu olunacağına, maddi kaynakların hayaldeki eve kavuşmak için yetersiz kalacağına ve enerjisi yüksek, insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine işarettir.

Kahve falında sigara sarmak gördüyseniz:

  • Sosyal faaliyetlerde son dece başarılı olabilirsiniz.

Kahve falında sigara sardığını görmek rızık eksikliği yaşayacağına, ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine, işlerinin azalacağına, hanesindeki rızkın eksileceğine rivayet eder.

Kahve falında sigara böreği sardığını görmek kefil olduğu insanlardan zarar göreceğine, sorunların kısa zaman içinde biteceğine, zorlukların çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sigara sarmak daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına, endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine, boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine ve ileride kendisi gibi herkesin itibar ettiği, inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına delalettir.

Kahve falında siyah ip sarmak kalbinin temiz olması, niyetlerinin de hayır taşıması sayesinde karşısına aksiliklerin, kötülüklerin, kaza ve belaların çıkmayacağına, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine alamet eder.

Kahve falında esrar sarmak haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına, kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında halı sarmak işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine, yakın zaman içinde huzurlu bir döneme girileceğine işarettir.

Kahve falında ölüyü sarmak insanların takdirini toplayacak hayırlı işler yapmasına, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine ve yapacağı tüm çalışmalardan oldukça büyük başarılar kazanacağına, güzel, ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında balığa sarmak işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına, durgunlaşacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir