AnaSayfa / Genel / Kahve falında koku duymak

Kahve falında koku duymak

Kahve falında koku duymak güçsüz ve nefessiz kalacağına, başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına, yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine, bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına, hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine, alınacak olan başarılar sayesinde çok saygı duyulacağına, işlerin yoluna gireceğine, çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında koku duymak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin bazı konulardaki anlaşmalara, verilen sözlere ya da maddi konulara bakışı farklı olabilir.

Kahve falında çingene kokusu duymak kendisine daha uygun ve rahat edebileceği bir hayat kuracağına, sıkıntıların bitirilip esenliğe kavuşulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında deniz kokusu duymak çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine, düşünceli ve dalgın olacağına delalettir.

Kahve falında sarımsak kokusu duymak büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, sorunlu bir dönem geçirileceğine, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına delalet eder.

Kahve falında ekmek kokusu duymak sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına, borçlarını ödeyeceğine delalet eder.

Kahve falında ölünün kokusunu duymak hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine delalettir.

Kahve falında kaka kokusu duymak toplum bireylerinin birbiri ile barış içinde olacağına, işini en iyi şekilde yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında balık kokusu duymak yokluk yüzü görmeden, sağlık içinde yaşanacağına, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında leş kokusu duymak nasibin de kısmetlerin de artacağına, projelerin ve ortaya konulacak olan çalışmaların büyük bir prestij sağlayacağına, zor günlerin geride kalacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir