AnaSayfa / Genel / Kahve falında sigara içmeyen birinin sigara içtiğini görmek

Kahve falında sigara içmeyen birinin sigara içtiğini görmek

Kahve falında sigara içmeyen birinin sigara içtiğini görmek iyi geçiminin biteceğine, insanlarla arasının açılacağına, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına ve çok güzel olayların insanların hayatlarına etki edeceğine, şansının ve kısmetinin kapanacağına, hem çok büyük başarılar ve paralar kazanacağına, manevi tatmini İslamiyet’te bulacağına rivayet eder.

Kahve falında sigara içmeyen birinin sigara içtiğini gördüyseniz:

  • Yalnız fazla romantik olmayın, ayaklarınız yere iyi bassın.Uzaklara gitme isteği isteği duyabilirsiniz.

Kahve falında birini sigara içtiğini görmek sıkıntılarının ve zor günler geçireceğine, kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında camide sigara içtiğini görmek erkekler için pek çok kadını etkileyen çapkın biri olarak anılacağına, tüm sıkıntıların giderileceğine alamet eder.

Kahve falında sevdiğinin sigara içtiğini görmek çok güzel bir mevkiye geleceğine, sorunlarının Allah’ın izni ile ortadan kalkacağına, çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sigara içerken babaya yakalanmak ister istemez zor bir duruma düşüleceğine, iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına tabir olunur.

Kahve falında bir kişinin sigara içtiğini görmek konforunun ve lüksünün de çoğalacağına, başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına ve daha rahat ve daha mutlu yaşayacağı bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kızın sigara içtiğini görmek hayatınızdaki nankör bir kişinin varlığına ve bu kişinin sizi aldattığına, anlaşmazlıkların biteceğine alamet eder.

Kahve falında babasının sigara içtiğini görmek platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine, kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sigara içerken yakalamak hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına ve elinde kalan parayla girdiği bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir