AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini sigara içtiğini görmek

Kahve falında birini sigara içtiğini görmek

Kahve falında birini sigara içtiğini görmek başka başka sebeplerden ötürü uzunca bir süre toparlanılamayacağına, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, kısmetli bir kişi olunması sayesinde girilen bütün işlerde çok büyük kazanca kavuşulacağına, kendisini iyi ve huzurlu hissedeceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına, parasız ve aşsız günlerin geride kalacağına, ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine, bu sorunun adından kendisini üzmeye çalışan ve sürekli sorun çıkaran bazı kişiler ile arasındaki bağları tamamen koparacağına rivayet eder.

Kahve falında birini sigara içtiğini gördüyseniz:

  • Birçok konuda, önemli kişilerden destek görmeniz olasıdır.

Kahve falında eski sevgilinin sigara içtiğini görmek eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, hakkında çıkartılan bir dedikodu yüzünden yaşadığı muhitte tatsız olaylar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında yakınını sigara içerken görmek aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, evliliğinde yaşadığı sıkıntılar nedeniyle iş hayatında da moralsizleşeceğine yorulur.

Kahve falında sevgilinin sigara içerken görmek hayallerine ve isteklerine kavuşacağına, yalnız kalınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sigara içen erkek görmek üzüleceğine, sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına, hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir arkadaşının sigara içtiğini görmek maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine, toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine inanılır.

Kahve falında içilmemiş sigara görmek aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine, bunun da fal sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine ve kendisini çok heyecanlandıracağına rivayet eder.

Kahve falında hamile birinin sigara içtiğini görmek doğru seçimler yapacak olan fal sahibinin hangi işe el atarsa atsın son derece başarılı olacağına, herhangi bir para sıkıntısı çekmeden, yolunda huzurla devam edeceğine, eline geçen kazancın bereketsiz olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çocuğunun sigara içtiğini görmek problemlerinin biteceğine, sıkıntılı günler geçirileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir