AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgiliyi sigara içerken görmek

Kahve falında sevgiliyi sigara içerken görmek

Kahve falında sevgiliyi sigara içerken görmek birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına, bu durumunda kısır bir döngüye dönüşeceğine, bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine, yanlış giden işlerin düzeltileceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına, iş hayatında çok büyük zararlara uğrayacağına, hileli bir iş yapıp daha fazlasını elde edeceğim derken elindekini yitireceğine, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, sevdiği kişiler ile birlikte hayırlı kazançlar elde edeceği projeler ortaya koyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyi sigara içerken gördüyseniz:

  • Hayatınızdaki simalar değişebilir.

Kahve falında sevgilinin sigara içerken görmek hafifleyeceğine, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına, başına türlü belalar geleceğine ve çok zor durumlar atlatmak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilini sigara içerken görmek onun yasaklarını çiğneyeceğine, günahkâr olacağına, çok büyük yenilikler yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgilini sigara içerken görmek çok büyük sıkıntıya düşeceğine, maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına, sevdiği bazı kişileri kıracağına ve bu yüzden uzun bir süre boyunca üzüntü çekeceğine yorulur.

Kahve falında eski sevgiliyi sigara içerken görmek işlerinin bu sayede açılacağına böylece borca düşmüş bir ahbaba yardım edeceğine, kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine yorulur.

Kahve falında sevgiliyi sigara içerken görmek bunun için sıkıntıya düşeceğine, yarar getireceğine, maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına işaret eder.

Kahve falında sevgilinin sigara içtiğini görmek üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine, büyük bir karar alarak, geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevgilisini sigara içerken görmek dünyanın nimetlerinden de daha fazla faydalanabileceğine, böylece geçim derdinin baş göstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin sigara içtiğini görmek bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına, ortaklı işlere girileceğine, çok daha rahat bir hayata kavuşacağına ve kendinden emin bir kişi olarak yaşamına devam edeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir