AnaSayfa / Genel / Kahve falında vücuda sigara basmak

Kahve falında vücuda sigara basmak

Kahve falında vücuda sigara basmak ancak çok büyük bir zarar görmesine, çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına, tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine, çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına, yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine, önemli işler yapacağına, uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü falı kapatan kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, bir süre iş bulmakta zorlanacağına ve bu nedenle çalışırken biriktirdiği parayı da harcayarak bitireceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına alamet eder.

Kahve falında vücuda sigara basmak gördüyseniz:

  • Size bazı konularda baskı yapılabilir.

Kahve falında vücuda sigara basmak herhangi bir sorunla karşılaşmadan çok iyi işler yapacağına, daha güzel bir hayat için adımlar atılacağına, zenginliğe kavuşulacağına ve gayrimenkul işine girileceğine yorulur.

Kahve falında koluna sigara basmak elini attığı işlerde yüksek moral ve enerjisi sayesinde her daim başarılı olacağına, büyük parasal bir kazanca sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında sigara basmak çok kazançlı yatırımlara gireceğine, dini anlamda yapılan araştırmaların ve okumaların kişinin inancını sağlamlaştıracağına tabir olunur.

Kahve falında vücudunda sigara söndürmek harcadığının çok daha fazlasını geri kazanacağına, ortaya konacak projelerin kazanç elde etmesi ile sayesinde hayırlı kapılar açılacağına, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine alamet eder.

Kahve falında vücutta sigara söndürmek bol para kazanacağına, deyim yerindeyse falı kapatan kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine işarettir.

Kahve falında frene basmak iş hayatında çok büyük kazançlar elde edileceğine, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, çok büyük sevinç ve mutluluk yaratacak bir haber alınacağına delalettir.

Kahve falında hamura basmak takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, yatırımlardan büyük kazanç elde edeceğine yorulur.

Kahve falında güvercine basmak en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına, elinin bolluğa kavuşacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir