AnaSayfa / Genel / Kahve falında sığ su görmek

Kahve falında sığ su görmek

Kahve falında sığ su görmek rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine, huzur kaçıran olayların sona ereceğine, tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına, çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine, anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına, düşlediği evliliğin gecikeceğine, daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine, hayırlı ve iyi kalpli kişilerle tanışacağına, eşlerin arasına kara kedi gireceğine, zor zamanlar geçirileceğine, haksızlığa uğranacağına, yaşanan eksikliklerin giderileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sığ su gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya sağlığınızı ilgilendiren konularda bazı işaretleri doğru değerlendirmeniz gerekiyor.

Kahve falında sığ su görmek kendini yiyip bitireceğine, çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine işaret eder.

Kahve falında sığ sularda yüzmek büyük bir tartışma yaşayacağına, bu tartışmadan ötürü çok zarar edeceğine, çok zor dönemlerden geçeceğine, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sığı deniz görmek adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine, güveninin artacağına yorulur.

Kahve falında sığ deniz görmek yaşanan sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, endişelerin son bulacağına, bir ev alma konusunda kısa sürede önemli adımla atılacağına yorulur.

Kahve falında arabaya sığmamak sonradan da haksız olduğunu göreceğine, üzüleceğine, pişman olacağına, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına yorulur.

Kahve falında mezara sığmamak işlerinin daha da iyi olacağına, şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine işaret eder.

Kahve falında sığ denize atlamak hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, iş konusunda bir ortaklık kuracağına işaret eder.

Kahve falında sığınma evi görmek güçsüz ve nefessiz kalacağına, belirsiz günler yaşamayacağına ve önünü göremediği hiçbir riskli işe girmeyeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir