AnaSayfa / Genel / Kahve falında sığ havuzda yüzmek

Kahve falında sığ havuzda yüzmek

Kahve falında sığ havuzda yüzmek kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına, uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına, her zaman dürüstlüğü, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, çok güzel ve hayırlı bir hayat yaşayıp huzur içinde bir aile hayatına sahip olacağına, bir sebeple fal sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, bu durumdan kurtulmak için iş konusunda deneyimli birisinden yardım alması gerektiğine yoksa daha kötü durumlar ile karşılaşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına işaret eder.

Kahve falında sığ havuzda yüzmek gördüyseniz:

  • Mesela işvereniniz, yöneticiniz, babanız ya da kadınsanız eşini, öğrenciyseniz öğretmeninizle tartışabilirsiniz.

Kahve falında sığ havuzda yüzmek iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, çok sağlıklı bir bedene sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sığ havuz görmek girdiği işlerde zarara uğrayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sığ denizde yüzmek ferahlığa çıkacağına ve hem iş hayatında hem aile hayatında çok iyi ve hayırlı mevkilere geleceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sığ sularda yüzmek huzursuzlukların sona ereceğine, hayır getirecek bir yola girileceğine, işlerin ve kazancın bir anda artacağına, Allah yolunda ilerleyeceğine inanılır.

Kahve falında sığ derede yüzmek sorunlu bir hayat yaşayacağına, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına işarettir.

Kahve falında sığ yerde yüzmek çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına, bu durumlardan kurtulmak için çok sevdiği ve değer verdiği kişilerden destek isteyeceğine, iş hayatındaki başarılarının artacağına delalet eder.

Kahve falında sığ suda yüzmek kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına, hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine rivayet eder.

Kahve falında sığ denizde yüzdüğünü görmek yanlış yönde kararlar verileceğine, dertlerin günden güne artacağına, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir