AnaSayfa / Genel / Kahve falında sığ denizde yürümek

Kahve falında sığ denizde yürümek

Kahve falında sığ denizde yürümek sorunlarından kurtulacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, çok hayırlı sonuçlar elde edebileceğine, iş hayatı için harcanan emeklerin kazanç sağlayacağına, çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine, zahmet veren işlerin artacağına, kişinin yasa düşeceğine, sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine, yapılacak olan bazı girişimler sayesinde kısa zamanda büyük bir şöhrete sahip olunacağına işaret eder.

Kahve falında sığ denizde yürümek gördüyseniz:

  • Sağlığınızla ilgili yeterince ciddiye almayacağınız küçük bir sorun yüzünden biraz zayıf düşebilirsiniz.

Kahve falında sığ denizde yürümek aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına, yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına işarettir.

Kahve falında sığ denize atlamak etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine ve mutluluğun kapılarını aralamayı başaracağına, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına yorulur.

Kahve falında sığı deniz görmek çok büyük ve akıllıca hareketler ile bu durumdan kurtulup çeşitli başarılar kazanacağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine ve işlerin karışacağına delalet eder.

Kahve falında sığ denize girmek özgüvenini yitirerek bir süreliğine iç dünyasına kapanarak yaşayacağına, problemlerini çözeceğine ve kendisine dert olan şeylerden kurtulup, huzur bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sığ denizde yüzmek geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına delalettir.

Kahve falında sığ denizde yüzdüğünü görmek özellikle bir sorun karşısında elinden çok şey gelmesine rağmen oralı olmayan bazı arkadaşlarıyla ilişkisini keseceğine, yaşam standartlarının artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sığ bir deniz görmek zengin ve gösterişli biri olarak anılacağına, kötü kimselerin gittiği yollara girileceğine ve gereksiz yere emek harcanacağına tabir olunur.

Kahve falında sığ deniz görmek maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine, ödemelerini yapamaz hale geleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir