AnaSayfa / Genel / Kahve falında sığ denizde yüzmek

Kahve falında sığ denizde yüzmek

Kahve falında sığ denizde yüzmek çevresindeki kimselere şüpheyle bakmaya başlayacağına, kurulan yeni yaşamda isteklere kısa zamanda erişileceğine, dini duygularının ve inancının güçleneceğine, çevresinin genişleyeceğine, yapılan iyiliklerin karşılığında kötülük görüleceğine, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, aydınlık bir döneme girileceğine, nüfuzlu, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine, uzaktan gelen çok büyük ve sevindirici bir haberden dolayı mutluluk gözyaşları döküleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sığ denizde yüzmek gördüyseniz:

  • Akşama doğru saatlerden itibaren takıntılı düşünceler ön plana çıkabilir.

Kahve falında sığ denizde yüzdüğünü görmek sıkıntılarının ve endişelerinin biteceğine, hayra ve esenliğe yorulur.

Kahve falında sığ denizde yüzmek atılıma geçeceğine, herkesin önünde olacağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında sığ derede yüzmek tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, rahata ereceğine, mutlu olacağına işaret eder.

Kahve falında sığ sularda yüzmek dünyevi hayatını garanti altına alacağına, rütbenin yükseleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sığ havuzda yüzmek uzun zamandan beri yaptığı işinde çok iyi yerlere geleceğine, kişinin uzun süredir beklediği huzurlu aile ortamına kavuşacağına yorulur.

Kahve falında sığ suda yüzmek hayırlı bir yuva kurulacağına, ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine, tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına delalettir.

Kahve falında sığ yerde yüzmek daha büyük saygınlık kazanılacağına, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında sığı deniz görmek bolluğa ve berekete kavuşacağına, sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir