AnaSayfa / Genel / Kahve falında sığ sularda yüzmek

Kahve falında sığ sularda yüzmek

Kahve falında sığ sularda yüzmek elindeki parayı doğru yatırımlarda kullanarak kısa zamanda ev ve araba alacağına, hayırlı günler görülmesine ve ailenin huzura kavuşmasına yardım edeceğine, çok iyi çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, asil kimselerden çıkacağına, işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, maddi gücünün artmasıyla beraber kudret sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında sığ sularda yüzmek gördüyseniz:

  • Karşınıza çıkan fırsatları değerlendirmelisiniz.

Kahve falında sığ sularda yüzmek bol şanslı bir döneme girileceğine, iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştirileceğine işarettir.

Kahve falında sığ yerde yüzmek rahatlığa erileceğine, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine ve mutlu olunacağına, bir sebeple fal sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sığ denizde yüzmek eğer hali hazırda böyle bir şey zaten varsa bunun sonucunun fal sahibini sevindirecek şekilde olacağına, hayattan bıkmasına neden olacağına, onu isyan noktasına getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sığ havuzda yüzmek hayırlı işlerin birçok insana fayda getireceğine, günlerinin rahatlık, konfor, keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine yorulur.

Kahve falında sığ denizde yüzdüğünü görmek kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına, rahat edeceği bir döneme gireceğine tabir olunur.

Kahve falında sığ derede yüzmek uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına, aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine yorulur.

Kahve falında sığ suda yüzmek ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına, ayrı düşülen bir kişi ile biraraya gelineceğine delalettir.

Kahve falında sığ su görmek hem de sevdiklerinin olacağına, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir