AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağaçlı yeşil alan görmek

Kahve falında ağaçlı yeşil alan görmek

Kahve falında ağaçlı yeşil alan görmek kendisine söylenen bazı yalanları ifşa edeceğine, ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine, bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, hayattan alınan zevkin daha da artacağına, hayat daha olumlu bakılacağına, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, karlı işler alacağına, bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine, maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine yorulur.

Kahve falında ağaçlı yeşil alan gördüyseniz:

  • Çok fazla eleştirmeniz veya şikayette bulunmanız aşırı gergin ortamlara neden olabilir.

Kahve falında ağaçlı yeşil alan görmek güçten düşeceğine, masumluğunu ispat edeceğine, alnına sürülen lekeden Allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ağaçlık alan görmek esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına yorulur.

Kahve falında yeşil çim alan görmek çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine, el attığı birçok işte zarar edeceğine, çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında büyük yeşil alan görmek zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, sevgilinizle ilişkinizi bir basamak yükselteceğinize delalettir.

Kahve falında yeşil bir alanda koşmak işlerinin hafifleyeceğine, hayatının yoluna girmeye başlayacağına, başarılı bir şekilde işlerini gerçekleştireceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına delalettir.

Kahve falında yeşil alanda piknik yapmak bol kazançlı bir işe girileceğine, depresif ruh halindeyseniz kurtulacağınıza delalet eder.

Kahve falında yeşil bir alan görmek eksik olan yanının tamamlayacağına, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında deniz ve yeşil alan görmek sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine, çok iyi düşünerek ve doğru kararlar vererek çok iyi işler yapacağına, bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir