AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük yeşil alan görmek

Kahve falında büyük yeşil alan görmek

Kahve falında büyük yeşil alan görmek ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine, masrafların bu dönemde artış göstereceğine, rahatsızlık yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına, kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine, hatalarını fark edeceğine ve onları tekrar etmemek için kesin bir karar alacağına, çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine ve çok daha huzurlu bir insan olacağına, çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına işarettir.

Kahve falında büyük yeşil alan gördüyseniz:

  • Her alanda eşit alışveriş dengesini kurmanız istediğinizi almanızı sağlayabilir.

Kahve falında büyük yeşil alan görmek bol kazançlı günler geçireceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine ve ahiret hayatı için de güzel işler yapacağına işaret eder.

Kahve falında büyük alan görmek falı kapatan kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine ve çekilen hastalıklardan Allah’ın izniyle kurtulacağına, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında büyük bir alan görmek anne ve baba için çok lazım olan birşey alınacağına, kötülüklerden uzak olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında açık alanda büyük abdest yapmak tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına, sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına ve çok büyük zararlara uğranan bir dönemin kapanıp çok büyük kazançlar elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında yeşil düz alan görmek maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil alan görmek mücadeleden vazgeçmeyeceğine, edilen duaların karşılığını bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil alanda yürümek ona kol kanat gereceğine, insanları kıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşillik bir alan görmek sevdiği kişilerden birinin yaptığı büyük bir hata yüzünden başının çok ağrıyacağına, sorunlarından ve içine düştüğü kötü durumlardan kurtulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir