AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil bir alanda koşmak

Kahve falında yeşil bir alanda koşmak

Kahve falında yeşil bir alanda koşmak bilgin ve usta kişi haline geleceğine, kısmetinin ve talihinin açılacağına, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine, yardım isteyen kişilere yardım edileceğine ve hayır duaları alınacağına, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine, uzun zamandan beri beklediği bir haberin hayırlı bir şekilde geleceğine, işlerinin bozulacağına, hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine, bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına, toparlanmasının da uzun süreceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına delalettir.

Kahve falında yeşil bir alanda koşmak gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizden bir kişiyle aranızda romantik bir ilişki ilk sinyallerini verebilir.

Kahve falında yeşil bir alanda koşmak şansın her zaman kişiden yana olacağına, çok büyük kısmetlere sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında yeşillik alanda koşmak büyük kazançlar elde edeceğine, engel olmak isteyen kişilere rağmen bazı adımlar atılacağına, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine delalettir.

Kahve falında yeşil alanda koşmak elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına inanılır.

Kahve falında ormanlık alanda koşmak ayrılığın sandığından da uzun olacağına, bazı kişileri ölene kadar hayatından çıkaracağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil alanda oturmak kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine işaret eder.

Kahve falında yeşil düz alan görmek kırılan kalplerin barışacağına, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, falı kapatan kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına, işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine inanılır.

Kahve falında yeşil bi alan görmek hayırlı, helal lokmalar yiyeceğine, eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına, işlerinin günden güne daha iyi bir olacağı bir döneme gireceğine inanılır.

Kahve falında kendini yeşil alanda görmek büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir