AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil bir alan görmek

Kahve falında yeşil bir alan görmek

Kahve falında yeşil bir alan görmek bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, kazancının sürekli artacağına, uzun zaman önce başladığı ancak sonra üzerine düşünemediği bir proje ile ilgili olarak yeni adımlar atmaya başlayacağına ve bu sayede bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, dünya nimetlerinin daha fazlasına sahip olacağına, işyerini kapatacağına, kısa bir süre içinde işlerin zorlaşacağına, onlardan medet umacağına, onlarla gönül birliği edeceğine, çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil bir alan gördüyseniz:

  • Size söz verilen birşeyi elde edebilmek için büyük bir mücadele vermek zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında yeşillik bir alan görmek tartışmalı durumların sona ereceğine, yeni bir eve sahip olunacağına işaret eder.

Kahve falında yeşil düz alan görmek sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine, başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına inanılır.

Kahve falında yeşil alan ve su görmek ruhsal açıdan kendisinde güç bulan kişinin her işe gözü kara bir şekilde atlayacağına, kafasını rahatlatacağına, gereksiz ve anlamsız konulara artık takılmayacağına bu sayede de düze çıkıp, sakin, sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kendini yeşil alanda görmek boğazından ve lüksünden kısmak zorunda kalacağına, emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında geniş yeşil alan görmek paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına, eline geçecek bir fırsatın projeleri için yol açacağına işarettir.

Kahve falında yeşil alanda piknik yapmak her arzunun kişiyi mutlu edecek şekilde gerçek olacağına, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil alanda yürümek kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına, planların sarkacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil alan ve deniz görmek uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve Allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine, hedeflerin gerçekleştirileceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir