AnaSayfa / Genel / Kahve falında şifalı taşlar görmek

Kahve falında şifalı taşlar görmek

Kahve falında şifalı taşlar görmek ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına, geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine, bir daha işyerine gelmeyeceğine, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine, kendisini mutsuz edeceğine, kendisini çaresiz ya da güçsüz hissetmeyeceğine, sıkıntılarının biteceğine, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, ele geçen kazancın bu sayede çok artacağına, uğranılan zararların hızlı bir şekilde telafi edileceğine inanılır.

Kahve falında şifalı taşlar gördüyseniz:

  • B planı yapmanızda fayda var.

Kahve falında şifalı taş görmek bir proje sayesinde çok büyük başarılar kazanacağına, işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında şifalı taşlar görmek hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine, kazancın daha da artacağına, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine işarettir.

Kahve falında şifacı olmak kazancının her geçen gün artacağına, bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına alamet eder.

Kahve falında şifa duası okumak çok büyük bir özgüvene sahip olunacağına, yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine, ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında şifa aramak faturaların biriktikçe birikeceğine, bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine yorulur.

Kahve falında şifalı bitki görmek kötü gününden de geri duracağına, yaptığı işle ilgili olarak birçok kişi yetiştireceğine inanılır.

Kahve falında şifalı suda yüzmek atılan her adımda hayırlı yollara girileceğine, mutlulukla dolu günlerin etkisiyle işte de başarı sağlamaya, her zaman kendinden emin, hoşgörülü biri olunacağına rivayet eder.

Kahve falında şifalı ot toplamak tövbe etmeden vefata, iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir