AnaSayfa / Genel / Kahve falında şifacı olmak

Kahve falında şifacı olmak

Kahve falında şifacı olmak yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına, aralarındaki problemlerin çözüleceğine, ünlü biri olarak herkesin saygısını kazanacak olan kişinin yaşamı boyunca ismini duyuracak işler yapacağına, elindeki işi bitirmeden başka işlere yönelen kişinin motivasyonunun da bozulacağına, yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine, maddi olarak büyük bir ferahlığa çıkılacağına, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine ve bazı olaylardan ötürü çok da ağır olmayan sorunlar yaşanacağına, mutluluktan ayakların yerden kesileceğine inanılır.

Kahve falında şifacı olmak gördüyseniz:

  • Ortak kaynak kullanımı gerektiren iş ya da kaonularda fikirleriniz tamamen değişebilir.

Kahve falında şifalı su dağıtmak ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine, sorunlarını aşacağına, sürekli yeni sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında şifa duası okumak özlediği yerlere yolculuk edeceğine, sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına delalet eder.

Kahve falında şifalı suda yüzmek çok zor günler geçireceğine, üzüleceğine ve yıpranacağına, büyük kazançlar sağlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında şifalı su içtiğini görmek kişinin geleceğinin parlak ve aydınlık olacağına, rızkın artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında şifa vermek hayatının daha kolay olacağına, hayata küseceğine rivayet eder.

Kahve falında şifalı suda yıkanmak yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına, yenileneceğine, işlerindeki verimin ve rızkındaki bolluğun artacağına yorulur.

Kahve falında şifacı olmak düşmanlarının çatlamasına vesile olacağına, nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine inanılır.

Kahve falında şifa dilemek çok zor durumlara düşeceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına, her yönden mutlu ve başarılı olmaya rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir