AnaSayfa / Genel / Kahve falında şifa aramak

Kahve falında şifa aramak

Kahve falında şifa aramak işlerinin açılacağına, maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine, iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, işlerinde kendisini yoran ve sıkan şeylerin ortadan kalkacağına, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına ve çok mutlu bir hayat sürüleceğine, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine, eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına, acı tecrübeler edineceğine ancak gelecek için bu deneyimleri olumlu şekilde kullanacağına, insanlara zarar verecek davranışlarda bulunmanıza yorulmaktadır.

Kahve falında şifa aramak gördüyseniz:

  • Sağlığınızı korumalı, duygularınızı kontrol altında tutmalısınız.

Kahve falında şifa aramak kendini bunu başaracağına, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına tabir olunur.

Kahve falında şifacı görmek hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına, şansının yaver gideceğine, kardeşlerin el ele vererek bir iş kuracaklarına ve rakiplerin alt edileceğine tabir olunur.

Kahve falında şifalı balık görmek daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, bu işle ilgili çok büyük araştırmalar yapacağına, her işte başarı elde ederek düşmanları zayıflatacağına yorulmaktadır.

Kahve falında şifalı su görmek şöhret ve hayır getireceğine, hem çok mutlu olacağına hem de etrafındaki insanları çok mutlu edeceğine inanılır.

Kahve falında şifalı suya girmek kem gözlerden ve nazardan korunacağına, başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına, hasret çekileceğine delalettir.

Kahve falında şifacı olmak eline geçen fırsatların yakın bir zaman içinde büyük sıkıntı yaratacak şekilde geri tepeceğine, yaptığı her işle adından söz ettireceğine delalettir.

Kahve falında şifa bulmak yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, kendisine ev alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında şifalı su dağıtmak işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, eşi ya da çocukları ile karşı karşıya geleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir