AnaSayfa / Genel / Kahve falında şifalı ot toplamak

Kahve falında şifalı ot toplamak

Kahve falında şifalı ot toplamak büyük paralar kazanan kişilerin bir anda kayıplar yaşayarak fakirleşeceklerine, zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine ve tartışmalı bir toplantıdan zararla çıkılacağına, büyük umutlarla gireceği ihalelerden yana da hayal kırıklığı yaşayacağına, kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, destek istediği kişilerden destek alamayacağına, maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine, dertlerinin artacağına, yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, kişinin karşısına pozitif etkiler yaratacak fırsatlar çıkacağına yorulur.

Kahve falında şifalı ot toplamak gördüyseniz:

  • Takdir görmediğiniz hissine kapılabilirsiniz, geçici bir durum önemsemeyin.

Kahve falında şifalı ot toplamak hane içine deyim yerindeyse ay doğacağına, daha fazla gelir sahibi olacağına işaret eder.

Kahve falında şifalı otlar görmek kazalardan, belalardan korunacağına, hayallerinin yıkılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında şifalı suda yıkanmak falı kapatan kişinin maddi ve manevi huzuru yakalamayı başaracağına, fal sahibinin eğlenceli günler geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında şifa ayeti okumak birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine, vasıflı, yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine yorulur.

Kahve falında şifalı su görmek ticarette yol katedeceğine, sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında şifa bulmak ailesini ve kendisini korumak için her zamankinden daha dikkatli olacağına, ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine inanılır.

Kahve falında şifalı suya girmek iyi huylar edineceğine, işlerin zarar getirecek bir hal alacağına alamet eder.

Kahve falında şifa duası okumak geçim kaygısı duymayacağına, çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir