AnaSayfa / Genel / Kahve falında şifalı bitki görmek

Kahve falında şifalı bitki görmek

Kahve falında şifalı bitki görmek kurtuluşa ereceğine, tanınmayan biri ile tartışılıyorsa da beklenmedik bir şansa sahip olunacağına, yaşamını her zaman keyifli ve eğlenceli hale getirmeyi de bileceğine, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine, işlerinin yoluna girip kazancının artacağına, sevdiği kişilerin yardım taleplerine cevap vereceğine, aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına delalettir.

Kahve falında şifalı bitki gördüyseniz:

  • Anlamadığınız konularda araştırmacı olmalı veya sizden ne beklendiğini anlayabilmek için sorular sormalısınız.

Kahve falında şifalı bitki görmek güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına, kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, kardeşiyle arasındaki sorunları çözeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında şifalı ot toplamak onlara doyasıya sarılacağına, sevdiğini söyleyeceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine tabir olunur.

Kahve falında şifalı sular görmek hayırlı bir işe adım atılacağına, kendisini çok büyük bir mutluluğa götürecek bir konuda adım atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında şifalı su içtiğini görmek endişe ettiği konularda olumlu ya da olumsuz bir adım atacağına, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına ve rahatsız olacağı bir ortama gireceğine, iş ve yaşam stresinden kurtulmak için eğlenceli zamanlar geçireceğine ve bu sayede deşarj olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında şifa ayeti okumak şansının da döneceğine, güzel bir hayatı olacağına alamet eder.

Kahve falında çeşmeden şifalı su içmek hanenizde bolluk ve bereketin artacağına, hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında şifacı olmak uzun bir süre boyunca herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, işlerin yoluna gireceğine, iş için beklenen hayırlı haberlerin geleceğine ve aile hayatında çok mutlu olunacağına rivayet eder.

Kahve falında şifalı suya girmek büyük bir zarar göreceğine ve çok büyük bir hayal kırıklığına uğrayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir