AnaSayfa / Genel / Kahve falında şifalı suda yüzmek

Kahve falında şifalı suda yüzmek

Kahve falında şifalı suda yüzmek yapacağı çalışmalar sırasında etrafındaki insanlardan ihanet görebileceğine, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına, kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine, tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine, dedikodular yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlarla uğraşmak zorunda kalınacağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, yaşanan bir tatsızlığın çözüme ulaşacağına, projelerin çok hayırlı ve güzel sonuçlar vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında şifalı suda yüzmek gördüyseniz:

  • Sizi rahatsız eden kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında şifalı suda yüzmek korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, aldığı dersler neticesinde bundan sonraki hayatında daha iyi bir mümin olarak, günahtan kaçınarak yaşayacağına, attığı her adımı düşüneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında şifalı suda yıkanmak farklı iş kollarına ulaşacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazançla başka işlere gireceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve herkesin tanıdığı bir marka olacağına işarettir.

Kahve falında şifacı görmek maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine, maddi ve manevi olarak güç ve kudret sahibi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında şifa dağıtmak çalışmalarının karşılığını alacağına, işlerinin bu sayede açılacağına alamet eder.

Kahve falında şifa bulmak yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında şifalı su içmek maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, hayallerin gerçekleşeceğine, kazanacağı başarılar sayesinde büyük bir iş teklifi alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında şifa dilemek sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine, elinde avucunda ne varsa kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında şifalı taşlar görmek sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, yaşadığı zorlukların ve çektiği sıkıntıların bitmesine neden olacak işler yapacağına ve kurtuluşa ereceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir