AnaSayfa / Genel / Kahve falında şifa vermek

Kahve falında şifa vermek

Kahve falında şifa vermek kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine, çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına ve ileride yaşayacağı bir tartışmadan ötürü sevdiği bir kişiyi üzeceğine, zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına, verdiği kararlar doğrultusunda çok iyi bir mevkiye sahip olacağına, hayır getirecek bir konuda çalışacağına, mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına, iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına, işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine yorulur.

Kahve falında şifa vermek gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinizde istediğiniz kimsenin aklını çelebilecek yapıdasınız.

Kahve falında şifalı çamur görmek büyük sıkıntılar ile karşılaşacağına, aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına inanılır.

Kahve falında şifalı su içtiğini görmek disiplinini en üst seviyede tutarak çevresine de örnek olacağına, işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine, topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına işaret eder.

Kahve falında şifalı suda yüzmek insanlarla bir araya geleceğine, büyük miktarda kazanç sağlayacağına rivayet eder.

Kahve falında şifa aramak hastalıkların iyileşeceğine, fal sahibinin gelecekte çok önemli bir işadamı olarak, zengin ve kıskanılan, saygın bir hayat yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında şifa dilemek çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında şifa ayeti okumak planlarının istediği şekilde işleyeceğine, bu durumun kendisine güç vereceğine ve geleceğine daha sıkı bağlanacağına, maddi olarak epey kayıp verileceğine yorulur.

Kahve falında şifalı su görmek karamsar olacağına, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine delalet eder.

Kahve falında şifalı bitki görmek elindeki imkânları kullanarak girdiği bir işte çok sıkıntı çekeceğine, ona yakınlaşmaya çalışacağına, içini açmaya karar vereceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir