AnaSayfa / Genel / Kahve falında şifa dağıtmak

Kahve falında şifa dağıtmak

Kahve falında şifa dağıtmak ailesinin de tasvip etmediği konularda direttiği için başını belaya sokacağına, atılan adımlardan ötürü çok sorun yaşayacağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, kendisini mutlu eden tüm detayları hayatına katacağına, ticaret ehli kimse olacağına, amaçlarına nail olacağına, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında şifa dağıtmak gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınız veya ailenizle bir araya gelmeniz durumunda zor seçimlerinizde yardımı dokunabilecek bilgiler edinebilirsiniz.

Kahve falında şifa dağıtmak kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine ve zengin olacağına, alım gücüne, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında şifalı su dağıtmak daha iyi mağazalardan giyineceğine, alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında şifalı suya girmek birçok kişinin dikkatini çekeceğine ve bu sayede birbiri üstüne iş teklifi alacağına, işlerinin yoluna gireceğine, zenginliğinin, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına alamet eder.

Kahve falında şifacı görmek moral olarak çok iyi hissedeceğine, sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında şifa bulmak hayatına kendisine güç ve moral verecek bir kişi gireceğine, sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine yorulur.

Kahve falında şifalı balık görmek özel hayatının da yolunda gideceğine, gereksiz işlerden ve gereksiz kişilerden kendini soyutlayıp çevresini değiştireceğine yorulur.

Kahve falında şifalı su görmek çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına yorulur.

Kahve falında şifa vermek koltuğunun yükseleceğine, onlara umut bağlayacağına fakat işlerinin istediği yönde ilerleme göstermeyeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir