AnaSayfa / Genel / Kahve falında şifalı suda yıkanmak

Kahve falında şifalı suda yıkanmak

Kahve falında şifalı suda yıkanmak daha kötü günler yaşayacağına, maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, mutlu ve huzurlu bir birlikteliğe adım atılacağına, işlerin rayından çıkacağına, işinin gücünün rast gideceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına, sıkıntılarını bir köşeye atacağına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, sistemli şekilde başarıya koşacağına tabir olunur.

Kahve falında şifalı suda yıkanmak gördüyseniz:

  • Her ne kadar iyi niyetli olsanız da istediğiniz gibi gitmeyen, istediğiniz gibi davranmayan veya istediğiniz şekilde oluşmayan koşullar veya kişiler nedeniyle bazı aksilikler oluşabilir.

Kahve falında şifalı suda yüzmek vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında şifalı suda yıkanmak çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına, bir sebeple uzunca bir süre sorun yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında şifalı çamur görmek saygınlığını yitireceğine, atılıma geçeceğine, herkesin önünde olacağına tabir olunur.

Kahve falında şifalı suya girmek onlar sayesinde kurtuluş yollarını bulacağına, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, büyük başarılara işlere imza atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında şifalı bitki görmek başında büyük uğursuzlukların ve şanssızlıkların dönüp durduğuna, kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına, daha güzelleşeceğine yakışıklı olacağına inanılır.

Kahve falında şifalı balık görmek sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çeşmeden şifalı su içmek günahların da affolacağına, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine ve kendisine ait fikirlerin başkası tarafından kullanılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında şifa duası okumak kolay yoldan gelir elde edeceğine, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir