AnaSayfa / Genel / Kahve falında şifacı görmek

Kahve falında şifacı görmek

Kahve falında şifacı görmek güzel bir birlikteliğe başlanacağına, bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına, anılar arasında bir yolculuğa çıkacağına, sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına, kazancının düşeceğine, malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına, alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına, ileri gideceğine, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına işaret eder.

Kahve falında şifacı gördüyseniz:

  • Siz cisimleştirmeye çalışmadan yeni bir oluşumun öylece gözler önüne serilmesine izin vermenizde fayda var.

Kahve falında şifalı sular görmek ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına, eline geçen bazı imkânlar sayesinde sıkıntılarından kurtulmaya çalışacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına ve büyük sıkıntılar çekeceğine yorulur.

Kahve falında şifa ayeti okumak ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine ve ferahlığa çıkacağına işarettir.

Kahve falında şifalı suda yüzmek ruhsal olarak içinde bulunulan sorunların düzeleceğine, sağlıklı, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına, bu yüzden insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine tabir olunur.

Kahve falında şifa dilemek başarılarının devamının geleceğine, yeni yatırımlar yapacağına tabir olunur.

Kahve falında şifalı taşlar görmek geçim kaygısı duymayacağına, çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine alamet eder.

Kahve falında çeşmeden şifalı su içmek insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine, kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına ve başarıların ardı arkasının kesilmeyeceğine inanılır.

Kahve falında şifacı görmek yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine, güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine delalettir.

Kahve falında şifalı otlar görmek keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, başarılarının daim olacağına, işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir