AnaSayfa / Genel / Kahve falında şifa dilemek

Kahve falında şifa dilemek

Kahve falında şifa dilemek işlerin günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, hayırlı haberler alacağına, kafasını kurcalayan sorunların biteceğine, sorunların çözüme kavuşturulacağına, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, hayatının da zorlaşacağına, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına, yardım edeceği bazı kişilerden çok büyük hayır duaları alacağına, fal sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında şifa dilemek gördüyseniz:

  • Eski bir dostunuz ya da eski bir aşkınızla karşılaşmanız olasıdır.

Kahve falında şifa dilemek çok daha iyi günler göreceğine ve çok huzurlu ve mutlu bir hayat yaşayacağına, elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine ve bu konuda başarılı bir iş çıkartarak etrafındaki insanların takdirlerini üzerine toplayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında şifalı suda yüzmek aynı karşılığı alamayacağına, duyduğu endişenin iki kat artacağına tabir olunur.

Kahve falında şifa bulmak gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine, fal sahibinin yaşamında olumlu, güzel ve hayırlı değişiklikler yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında şifacı görmek hayal kırıklığı ve kalp kırıklığı yaşanacağına, zorlanacağına, ekmek bulamayacağına, ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine yorulur.

Kahve falında şifalı taş görmek sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine, iş hayatında çok iyi kazanç ve başarı sağlayacak işlere girileceğine, sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında şifa vermek büyük kazançlar elde edeceğine ve çok huzurlu bir hayata sahip olacağına, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında şifa dağıtmak bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına, kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında şifacı olmak eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir