AnaSayfa / Genel / Kahve falında şifalı balık görmek

Kahve falında şifalı balık görmek

Kahve falında şifalı balık görmek bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, işinde çok büyük adımlar atacağına, başarılı olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine, hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çözümüne katkıda bulunacağına, edilen duaların kabul olacağına, bir sebeple bir miktar zarar edeceğine, kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına, hayatıyla ilgili kararlar almadan önce muhakkak ailesine danışacağına işaret eder.

Kahve falında şifalı balık gördüyseniz:

  • Nerede olursanız olun gerek işinizde gerekse başka bir ortamda kendinizi epey huzurlu hissedeceksiniz.

Kahve falında şifalı balık görmek iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına, kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında şifa dağıtmak hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına, üzüntülerin biteceğine ve hayal edilen şeylere kavuşulacağına inanılır.

Kahve falında şifalı suya girmek kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında şifalı suda yüzmek güzelleşeceğine, iyileşeceğine, kısmet alacağına, kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına delalettir.

Kahve falında şifa vermek sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına işaret eder.

Kahve falında şifa dilemek deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine ve oturduğu makamın da sarsılmayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında şifa ayeti okumak çok zor günler geçirileceğine, değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına ve onlara sahip olmayı aklından dahi geçirmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında şifalı su içmek sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, hak yolundan uzaklaşacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir