AnaSayfa / Genel / Kahve falında şifalı çamur görmek

Kahve falında şifalı çamur görmek

Kahve falında şifalı çamur görmek bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına, bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine, sıhhate ve saadete kavuşacağına, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına, yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına, parasal ve ruhsal olarak çok mutlu ve huzurlu olacağına, donatacağına, saygı göreceği gibi, itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına alamet eder.

Kahve falında şifalı çamur gördüyseniz:

  • Diğerlerine yardım edebilir, kısa veya uzun vadede yaptığınız yardımların karşılığını alabilirsiniz.

Kahve falında şifalı çamur görmek kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olan kimselerin varlığına, parasının ve malının çoğalacağına rivayet eder.

Kahve falında şifalı su içtiğini görmek isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine ve terfi yolunun açılacağına, ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında şifacı görmek yakın bir zamanda alacağınız mutlu bir habere, rahat ve güzel günler geçireceğine ve bu durumun geçici değil, bir ömür olacağına tabir olunur.

Kahve falında şifalı balık görmek çevresinde kendisine yardım etmek için pek çok insanın bulunacağına, ticaretinin ilerlemeye başlayacağına işarettir.

Kahve falında şifa vermek yüzünün güleceğine, sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, kazancının, başarısının ve mutluluğunun artacağına tabir olunur.

Kahve falında şifalı sular görmek girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına, huzursuzlukla dolu günler geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında şifalı suya girmek çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, yediği ekmeğin verimli olacağına delalet eder.

Kahve falında şifa dilemek bir takım sorunlarla karşılaşacağına, ardından konu üzerinde düşünüleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir