AnaSayfa / Genel / Kahve falında sıçan beslemek

Kahve falında sıçan beslemek

Kahve falında sıçan beslemek modern insanlarla tanışılacağına, çok daha rahatsız edici durumlara düşeceğine, sorunların biteceğine, strese ve üzüntüye sebep olan durumların ortadan kaldırılacağına, hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayal ettiği şeylere kavuşacağına, maddi olarak zor bir döneme girileceğine, uğradığı zararın telafi edileceğine ve büyük başarılar kazanacağına, zaferler kazanacağına, onların bir adım önüne geçeceğine, eşlerin ayrılacağına rivayet eder.

Kahve falında sıçan beslemek gördüyseniz:

  • Eski arkadaşlarınızla ya da geçmişle bağlantılı kişilerle bağlantı kurabilir, karşılaşabilir veya bir araya gelebilirsiniz.

Kahve falında sıçan beslemek anne babayla tatsızlık yaşanacağına, makam ve rızık sağlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında altına sıçan birini görmek canlanacağına, ferahlığa ve çok büyük bir bolluğa çıkılacağına tabir olunur.

Kahve falında ortada sıçan oynamak de hem makam ve itibarının hem de zenginliğinin çoğalacağına, iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sıçan yavrusu görmek önemli işler yapacağına, kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına, girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sıçan fare görmek düşüncesiz adımlar attığı ve fevri davrandığı sürece de kötü olaylar yaşayacağına, güçlü, kudretli ve hikmetli kimse olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında büyük sıçan görmek atılan adımların zarar getireceğine, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine delalettir.

Kahve falında büyük sıçan öldürmek ancak daha büyük çalışmalar yapmak için fal sahibinden yardım isteyeceğine, çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına, sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine delalettir.

Kahve falında sıçan yakalamak nimetten ve paradan yana da bolluk yaşayacağına, büyük sıkıntı ve yaşanılacak acıya delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir