AnaSayfa / Genel / Kahve falında ahırdan yumurta toplamak

Kahve falında ahırdan yumurta toplamak

Kahve falında ahırdan yumurta toplamak işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine ve sorunlarından çok yakın zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, kırgınların barışacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, her geçen gün geçim derdinin çoğalacağına, kişinin daha önce hiç yaşamadığı kadar rahat koşullarda yaşayacağına, maddi anlamda güçleneceğine, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, rızkının genişleyeceğine, başarılarının artacağına, kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına işaret eder.

Kahve falında ahırdan yumurta toplamak gördüyseniz:

  • İyi bir dinlenmeden sonra son derece sakinleştiğinizi göreceksiniz.

Kahve falında ahırdan yumurta toplamak rızkının ve kazancının eksilmeyeceğine, işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına, rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ahırda yumurta toplamak umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine, kötü haberler alacağına, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine tabir olunur.

Kahve falında ahırda yumurta görmek hileli bir işle karşılaşılacağına, büyük manevi zararlar yaşanacağına, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine, sıcak, güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında koyun ahırı görmek sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına, fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine fal sahibinin bu sayede arkasına kitleleri takacağına delalettir.

Kahve falında ahırda öküz görmek kem gözlü insanları etrafından uzaklaştırmaya, kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ahır ve inek görmek kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına, çok kötü günler geçirileceğine, yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına yorulur.

Kahve falında ahırda keçi görmek destek istediği insanlardan hiçbir şekilde destek görmeyeceğine, herkesin takdirini toplayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ahırda banyo yapmak parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine, gayrimenkul sahibi olunacağına, maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir