AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz yumurta toplamak

Kahve falında beyaz yumurta toplamak

Kahve falında beyaz yumurta toplamak kendisini iyi hissedeceğine, işlerinde çok başarılı olacağına, rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine, Allah katında da bir üst mertebeye yükseldiğine inanacağı şeyler yapacağına, yaşamının uzun olacağına, yaşamının da istediği şekilde ilerleyerek her geçen gün çok daha güzel olacağına, işlerin ve projelerin başarı ve kazanç getireceğine, hedeflere ulaşılacağına, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz yumurta toplamak gördüyseniz:

  • Romantik planlar yapabilir veya sevdiğiniz kişilerle biraraya gelebilirsiniz.

Kahve falında beyaz yumurta toplamak anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine, hiçbir sorun yaşamayacağına, sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine işarettir.

Kahve falında güvercin yumurtası toplamak girdiği bir ortaklıktan büyük zararla çıkacağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına tabir olunur.

Kahve falında ördek yumurtası toplamak rakiplerin yenilgiye uğratılacağına ve zorlukların kısa süre içinde sona ereceğine, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına rivayet eder.

Kahve falında çok yumurta toplamak huzurlu günler görüleceğine, zor zamanların geride kalacağına, geçim ve kazanç hususunda keder ve üzüntüye delalettir.

Kahve falında yerden yumurta toplamak bereketli işler yapacağına, bol rızık ve para sahibi olacağına, zenginlik elde edeceğine, alınan hayırlı ve güzel başarılar sayesinde çok iyi ve hayırlı bir noktaya gelineceğine, rahat erileceğine, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerin sevince dönüşeceğine, karşılaşılan zorlukların biteceğine ve mutlu günler yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının kümesinden yumurta toplamak verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına yarayanların ise çok kazanç getirmeyeceğine, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sudan yumurta toplamak bazı tartışmaların ortasında kalacağına, yokluk içine gireceğine, zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında tavuk yumurtası toplamak kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine, sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına, askerlik ya da iş yolculuğu yüzünden hasret çekeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir