AnaSayfa / Genel / Kahve falında sıcak suyla yandığını görmek

Kahve falında sıcak suyla yandığını görmek

Kahve falında sıcak suyla yandığını görmek sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel günler geçireceğine, daha büyük işler için bir örnek olacağına, yakın bir zamanda fal sahibini bulacağına, tartışmaların sonlandırılacağına, işte başarılı adımlar atılacağına, iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına, üzüntülü günler yaşanacağına, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine delalettir.

Kahve falında sıcak suyla yandığını gördüyseniz:

  • Geleceği düşünerek hareket etmekte fayda var.

Kahve falında sıcak suyla yandığını görmek sorunların günden güne daha da artacağına ve sıkıntılı bir işe girileceğine, isteklerini ve arzularını yerine getireceğine rivayet eder.

Kahve falında sıcak su havuzunda yüzmek tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına, sağlık sorunları ile geçen br dönemin kapanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sıcak su aramak sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine sıkıntıların ve zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine ve sevilen kişilerle çok büyük mutluluklar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında sıcak suyla banyo yapmak kendisine kar ve mutluluk getireceğine, sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine, kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına işaret eder.

Kahve falında sıcak suya dokunmak uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine, küslerin ve dargınların barışacağına, gereksiz bir sebeple bozulan işlerin düzene sokulacağına alamet eder.

Kahve falında birine sıcak su dökmek saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine, üç kuruş maaşa kıt kanaat yaşamak zorunda kalacağına tabir olunur.

Kahve falında sıcak su torbası görmek işlerinin büyük bir başarı kazanması sayesinde yüklü miktarda para kazanacağına, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sıcak suyla yanmak hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine, kötü günlerin izlerini silmeyi başaracağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir