AnaSayfa / Genel / Kahve falında sıcak suyla banyo yapmak

Kahve falında sıcak suyla banyo yapmak

Kahve falında sıcak suyla banyo yapmak çok zor günler geçirileceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, başarılı adımlar atacağına, kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine, helal ekmek yeneceğine, zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına, bir sebeple fal sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına, kendisini Allah yoluna adayacağına, çok mutlu olacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine, çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine delalettir.

Kahve falında sıcak suyla banyo yapmak gördüyseniz:

  • Yeni kişilerle tanışmanıza veya yeni olanaklara kavuşmanıza yardımı olabilecek sosyal aktiviteler söz konusu olabilir.

Kahve falında sıcak suyla banyo yapmak sorunlarının ve sıkıntılarının tekrar baş göstereceğine, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bulanık suyla banyo yapmak belalı insanlara denk geleceğine, alafranga tuvalete küçük tuvaletini yaptığını görmesi, mal kaybına uğrayacağına delalettir.

Kahve falında soğuk suyla banyo yapmak zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine, kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına sadece maneviyatının çökmesiyle kalmayacağına aynı zamanda maddi anlamda da zarar edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çamurlu suyla banyo yapmak elinin bolluğa kavuşacağına ve hayatının güllük gülistanlık hale geleceğine, çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine tabir olunur.

Kahve falında ılık suyla banyo yapmak sorunlarından ve borçlarından kurtulacağına, yatırımlarından hedeflediği karı elde edeceğine ve bu sayede kendine olan özgüveninin de artacağına alamet eder.

Kahve falında temiz suyla banyo yapmak kardeşlerin arasına para ile ilgili bir sıkıntı gireceğine, bazı sıkıntılar içerisine gireceğine delalet eder.

Kahve falında kirli suyla banyo yapmak bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına, attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine ama daha sonra sevdiği insanlardan birisinin vereceği destek sayesinde problemlerini teker teker çözeceğine ve çok büyük atılımlar yapmak için özgüven kazanacağına delalet eder.

Kahve falında sıcak banyo görmek geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına, her girdiği işte çok üst mevkilere kadar yükseleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir