AnaSayfa / Genel / Kahve falında sıcak suyla birini yakmak

Kahve falında sıcak suyla birini yakmak

Kahve falında sıcak suyla birini yakmak işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına, işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına, kırk yıllık hatırı bir kelime ile sileceğine, çok daha iyi işler yapmak için girişimde bulunacağına, elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına, aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan fal sahibinin,  rahat bir nefes alacağına, kazançlı kapıların açılacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayat yaşanacağına, işlerin canlanacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan destek olunacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine işaret eder.

Kahve falında sıcak suyla birini yakmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda olumlu gelişmeler var veya sevgi dolu bir atmosfer çevrenizi sarabilir.

Kahve falında sıcak suyla birini yakmak zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine, kafa karışıklığından sıyrılacağına inanılır.

Kahve falında sıcak suya girmek nur topu gibi bir bebeğin geleceğine, umduğunu bulamayacağına yorulur.

Kahve falında sıcak su içmek verdiği sözlerde durmayan insanlara ve kefil olunan biri yüzünden borçlu duruma düşüleceğine, daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına işaret eder.

Kahve falında sıcak su doldurmak sıkıntıların çözüm bulacağına, rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, verilen sözlerin tutulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sıcak suyun içine girmek uzun süre bu kişinin kalbini almaya çalışacağına, uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine, kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin üstüne sıcak su dökmek rızkının ve kazancının bollaşacağına, sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine, hayallerini yerine getirmeyi başaracağına inanılır.

Kahve falında temiz sıcak su görmek şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına, kırgınlıklar yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sıcak suyla yıkanmak endişe ve üzüntü yaratan olayların yakın zaman içinde düzeltileceğine, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, hayırlı terfiler alınacağına, makam ve kariyer sahibi olunacağına, helal kazanç elde edileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir