AnaSayfa / Genel / Kahve falında akan sıcak su görmek

Kahve falında akan sıcak su görmek

Kahve falında akan sıcak su görmek hayatı boyunca rahat yaşayacağına, alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına, sevineceğine, adeta havalara uçacağına, huzursuz olacağına, elini eteğini her şeyden çekeceğine, hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına, çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına, zor bir duruma düşüleceğine, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, uzun zamandan beri yapılmak istenen bir çalışmanın gerçekleştirileceğine inanılır.

Kahve falında akan sıcak su gördüyseniz:

  • birkaç iyi söz kalbinizi hoplatabilir.

Kahve falında akan sıcak su görmek her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, zorluk, zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına işarettir.

Kahve falında birinin üstüne sıcak su dökmek kendisini sıkan ve üzen kişilerden uzak duracağına, karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine işarettir.

Kahve falında sıcak su doldurmak keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine, iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine işarettir.

Kahve falında sıcak su taşımak kişinin doğru yoldan ve hak olandan ayrılmasına, daha büyük kazançlar elde edileceğine ve her zamankinden daha iyi projeler ortaya konacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sıcak su aktığını görmek rahatının, huzurunun, sağlığının, neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına, düşmanların ve rakiplerin yenilgiye uğratılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sıcak su istemek canının sağ olacağına, onun istediği yoldan gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sıcak suyla yanmak zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, bir sebeple fal sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına, bu kişi ile tüm irtibatını kopartacağına, çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine işarettir.

Kahve falında sıcak suyun içine girmek verilen sözlerin tutulacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine, çalışma hayatında çok hayırlı imkânlar ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir