AnaSayfa / Genel / Kahve falında sıcak su bulmak

Kahve falında sıcak su bulmak

Kahve falında sıcak su bulmak deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına, sözler sarf edeceğine ya da bu türden bazı hareketlerde bulunacağına, kendi işini kuracağına, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, mesleğindeki statüsünün de artacağına, aile hayatındaki tartışmaların bu insanlar sayesinde biteceğine, bol kazançlı bir iş yerine sahip olunacağına, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında sıcak su bulmak gördüyseniz:

  • Birlikte zaman geçirmek, iş birliği içine girmek ya da bağlantı kurmak istediğiniz kişilerle bir araya gelebilirsiniz.

Kahve falında sıcak su bulmak başarı ve zafer elde edecek taraf olacağına, onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine yorulur.

Kahve falında üzerine sıcak su döküldüğünü görmek ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına, ömrünün sonuna kadar okumaya ve öğrenmeye olan hevesini kaybetmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinin üstüne sıcak su dökmek maddi zarara uğrayarak yokluğa ve darlığa düşeceğine, bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında sıcak su görmek onu hayallerine kavuşturacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine ve kısa sürede çok mutlu olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında akan sıcak su görmek bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına inanılır.

Kahve falında sıcak suyu görmek sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, işsizin iş bulacağına, falı kapatan kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, üst düzey çalışmalara imza atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sıcak suyun üstüne döküldüğünü görmek yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına ve çok iyi yerlere gelineceğine, istenmeyen olaylar yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sıcak suyun içine girmek hastalandıktan sonra aklının başına geleceğine, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir