AnaSayfa / Genel / Kahve falında sıcak suyla yıkanmak

Kahve falında sıcak suyla yıkanmak

Kahve falında sıcak suyla yıkanmak çok başarılı olup çok büyük miktarda para kazanacağına, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, yakın bir arkadaşın başının sıkışması üzerine yardımına koşulacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, kazancının ve zenginliğinin artacağına, sorunların adım adım da olsa çözüleceğine, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sıcak suyla yıkanmak gördüyseniz:

  • Zaman zaman eşinizi rahatsız edebilecek tutumlar takınabilirsiniz.

Kahve falında ölüye sıcak su dökmek atılan adımlar ile yüzü güldürecek haberler alınacağına, hayat yolunda alınacak dersler sayesinde hata yapma oranının gittikçe düşeceğine, etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine, bu yüzden çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına delalet eder.

Kahve falında üzerine sıcak su döküldüğünü görmek eğlenceli mekânlara gideceğine, inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına rivayet eder.

Kahve falında sıcak suyla el yıkamak iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, fal sahibinin işlerinin açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sıcak suyun üstüne döküldüğünü görmek bilincin artacağına ve zihinsel açıdan çok berrak bir dönem geçirileceğine, kardeşlerin birbirine destek vereceğine, bu destek sayesinde birçok değişim yaşanacağına delalettir.

Kahve falında temiz sıcak su görmek hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine ve büyük üzüntülere neden olacağına, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sıcak su kaynatmak şansın döneceğine ve yardım edilen kişilerden büyük hayır duaları alınacağına, moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına ve kendisini daha iyi hissedeceğine yorulur.

Kahve falında sıcak su havuzunda yüzmek dertlerin artacağına, verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına, kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine, gözünün başka kimseyi görmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında sıcak suyla ayak yıkamak endişelerin kısa süre içinde sona ereceğine, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, gülmekten yana bolca nasipleneceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir