AnaSayfa / Genel / Kahve falında berrak sıcak su görmek

Kahve falında berrak sıcak su görmek

Kahve falında berrak sıcak su görmek aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, ticari faaliyetlerinin artacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, elinin darlıktan, bedeninin hastalıktan, ruhunun da üzüntüden kurtulacağına, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, işten ve güçten el etek çekileceğine, sorunlarını aşacağına, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine, eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında berrak sıcak su gördüyseniz:

  • Düşüncelerinizde devinim sizi bir hayli zorluyor.

Kahve falında berrak sıcak su görmek gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına, moralinin bozulacağına ve yaptıklarının kendisini tatmin etmemesi nedeniyle, kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine, rızkının genişleyeceğine, aile saadetinin artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında berrak su ve balık görmek dertlerinin günden güne artacağına, işlerini yoluna koyacağına, bu sayede çok büyük kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında berrak bir suya girmek eskileri yâd edeceğine, yalnız kalınacağına delalet eder.

Kahve falında bol ve berrak su görmek etrafındaki insanların sıkıntılarına çare olacağına, daha şık mekanlarda eğleneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında temiz berrak su içmek sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştirilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine, zor zamanların geride kalacağına işaret eder.

Kahve falında berrak su içinde yürümek yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine, onların acılarına ilaç, yaralarına da merhem olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında berrak suyun içinde yürümek evliliğinde hem gerçek sevgiyi, tutkuyu, bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına, elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına işaret eder.

Kahve falında berrak suyun içinde yılan görmek kendisi için istediği iş imkânlarına çok çaba göstermesine rağmen ulaşamayacağına, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir