AnaSayfa / Genel / Kahve falında sıcak su taşımak

Kahve falında sıcak su taşımak

Kahve falında sıcak su taşımak yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine ve sıkıntıların atlatılacağına, sıkıntıya düşüreceğin ve kendisine tabir yerindeyse adeta kâbus gibi günler yaşatacağına, konforunun ve lüksünün yerinde olacağına, çok iyi işler yapılacağına ve insanlar tarafından takdir edilip çok sevindirici bir konuma geleceğine, çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, mutluluğunun, kazancının ve rahatlığının daim olacağına tabir olunur.

Kahve falında sıcak su taşımak gördüyseniz:

  • Sosyal ilişkilerden uzak olmanız gerekiyor.

Kahve falında sıcak su taşımak düşmanlarını alt edeceğine, kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine yorulur.

Kahve falında sıcak ve soğuk su görmek dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine, çalışkanlığı, yeteneği ve üstün başarılarıyla ön plana çıkacağına, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına rivayet eder.

Kahve falında sıcak suyla yanmak bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, evine huzurun ve bereketin geleceğine delalettir.

Kahve falında sıcak su içmek kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine, Allah’ın kendisine atlatamayacağı dertler, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, illet bir hastalığa yakalanmayacağına delalet eder.

Kahve falında tuvalete sıcak su dökmek büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine, bu sayede kendisini iyi hissedeceğine, kazancının artacağına delalet eder.

Kahve falında sıcak su havuzu görmek yatırımlardan büyük kazanç elde edeceğine bu sayede hem daha kolay bir hayat yaşama şansı elde edeceğine hem de bundan sonra çok daha rahat şekilde gelir kazanacağına, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında sıcak su havuzunda yüzmek dertlerin bir anda sona ereceğine, bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına, endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sıcak suyla el yıkamak çok büyük kazançlar ve hayırlı rızklar elde edeceğine, mali krize gireceğine, parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir