AnaSayfa / Genel / Kahve falında kül atmak

Kahve falında kül atmak

Kahve falında kül atmak başarıya giden yollarına engeller çıkacağına ve tüm planlarının alt üst olması nedeniyle mesleğinde gözden düşeceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel şeyler ile karşılaşılacağına, çevresinin genişleyeceğine, planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, başarılarının artacağına, neşeye, keyfe, ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına, büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına, gücünün azalacağına, moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine, dualarının karşılığını alacağına, Allah’a yakınlaşmak için sevap işlerinden geri kalmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kül atmak gördüyseniz:

  • Size bazı bedeller ödetebilecek olanlar yerine, elinizdeki şeyleri iyi değerlendirmenizde fayda var.

Kahve falında kül atmak büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına tabir olunur.

Kahve falında kül taşımak problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, sorun yaratan kişileri hayatından uzaklaştıracağına yorulur.

Kahve falında kül yemek sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağı bazı zamanlar geçireceğine, kısa bir süre sonra da beklediği büyük başarıyı elde ederek alnının akıyla işlerin üstesinden geleceğine rivayet eder.

Kahve falında evin içinde kül görmek dertlerden, sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına, kazancın azalmasına sebep olan bir durumun ve gereksiz harcamaların ortadan kaldırılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kül karıştırmak büyük bir zenginliğe kavuşacağına, kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ateş ve kül görmek sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına, yeni çalışmalar ve alınmış olan borçların ödenmesi için çok büyük bir azimle çalışılacağına ve iş dünyasında çok iyi bir konuma getirileceğine, kişinin şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında külünçe görmek mubah olmayan yollara sapacağına, sevilen iki kişinin dünyaevine gireceklerine dair haber alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yangın külü görmek attığı adımların kendisine sevinçli ve güzel olaylar olarak döneceğine, hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına, alacaklarını tahsil edeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir