AnaSayfa / Genel / Kahve falında kül olmuş ev görmek

Kahve falında kül olmuş ev görmek

Kahve falında kül olmuş ev görmek hakça ve eşit bir şekilde bölüştüreceği mirası sayesinde geri kalan ömrünü huzur içinde tamamlayacağına, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, ailesini rahat şekilde yaşatacağına, tükenmez bir rızık elde edeceğine, uzun bir süre yalnız kalmak isteyeceğine, çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, büyük sıkıntılar ile karşılaşacağına, harcamaların yoğunlaşmasıyla kişinin borçlarının da fazlalaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kül olmuş ev gördüyseniz:

  • Bekarsanız karşı cins ilişkileriyle ilgili ciddi bir olay meydana gelebilir.

Kahve falında evde kül görmek işlerin çok büyük bir çıkmaza gireceğine, istediği hayatı yavaş yavaş inşa etmeye başlayacağına alamet eder.

Kahve falında kül olmuş ev görmek hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına, eşinden göreceği saygı ve hürmetin kıskançlık yaratacağına alamet eder.

Kahve falında küllü su görmek kalabalık bir halı saha ise kişinin çok büyük bir topluluğa konuşma yapacağına, tartışmalı ortamlara maruz kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sigara külü temizlemek karın artacağına, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına yorulur.

Kahve falında sobadan kül çıkarmak özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine, eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına, ele güne muhtaç hallere geleceğine, ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına işaret eder.

Kahve falında kızgın kül görmek düşmanlarını bile affedeceğine, maddi ve manevi olarak çok hayırlı ve mutlu olunacak bir duruma gelineceğine inanılır.

Kahve falında yanıp kül olmak endişe ettiği konularda zarar edeceğine, kazancın katlanacağına yorulur.

Kahve falında sigara külü dökmek kişinin hayatında her işinin yolunda gideceğine ve engellerden uzak kalacağına, deyim yerindeyse insanların nutkunun tutulmasına sebep olacak bir işe imza atılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir