Kahve falında sezeryan olduğunu görmek

Kahve falında sezeryan olduğunu görmek tüm beklentilerini yerine getireceğine, güzel günlerin kapıda olacağına, yıpratıcı ve zor da olsa illaki atlatılacağına, fakat rahatsızlıklarının tamamen ortadan kalkmayacağına, yeni kazanç kapılarına kavuşacağına, kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına, ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine inanılır.

Kahve falında sezeryan olduğunu gördüyseniz:

  • Bazı kişiler belli alanlarda bağlantıyı tümüyle kestiyse, olayları restore etmek için çabalamak faydasız olabilir.

Kahve falında sezeryan doğum görmek sorunların ve sıkıntıların biteceğine, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevmediğin kişiyi görmek sevdiği kişiler ile birlikte daha önce el atmaya cesaret edemeyeceği bazı büyük ve yorucu çalışmalara imza atacağına, ağır olmayan şartlarda çalışarak örneğin; yönetici koltuğunda oturarak para kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevmediği birini dövmek bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında sezeryan görmek kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına, işlerinin yolunda gideceğine, eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine ve bir türlü orta yolu bulamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında baska bir sehre gitmek hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine, işsiz ve aşsız kalmayacağına, çok başarılı olunacağına inanılır.

Kahve falında sevmediği komşusunu görmek arsa veya gayrimenkul gibi değerli yatırımlar yaparak geleceğini düşünerek hareket edeceğine, para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında seven kişiyi görmek ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine, falı kapatan kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına delalet eder.

Kahve falında sev görmek hastalıklarını yenmeyi başaracağına, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir