AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevmediğin kişiyi görmek

Kahve falında sevmediğin kişiyi görmek

Kahve falında sevmediğin kişiyi görmek yakın zaman içinde iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı projeler sayesinde üst bir mevkiye terfi alacağına, sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler duyacağına, yalnız kalınacağına, ardından yeni bir iş bulunacağına, bu sayede aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına, var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine, tüm derdinin, kederinin ve zorluklarının uçup gideceğine, yapmayı çok istediği şeyleri yapmak için kendisine fırsat yaratacağına, çeşitli tartışmalar yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevmediğin kişiyi gördüyseniz:

  • Bazı işlerinizde gelişme kaydedebilir ya da halledilmesi gereken pek çok konuyu çözebilirsiniz.Güvendiğiniz yakın arkadaşlarınızdan fikir alıp, eksiklerinizi giderebilirsiniz.

Kahve falında sevmediği kişiyle kavga etmek eşi ya da sevgilisi ile aşk hayatının kusursuz hale geleceğine, kurulu düzeninin devam edeceğine, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına alamet eder.

Kahve falında sevmediği kişiyi görmek stres yaptığı işlerde başarıya ulaşacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zamanda sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beni seven kişiyi görmek dileklerine ve hayallerinde kavuşacağına ve muradına da ereceğine, herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında sevmediği kişiyle evlenmek insanların birbirine kenetleneceğine ve sımsıkı sarılıp, bir daha kopmayacağına, anlaşma sağlayıp el sıkışacağına delalet eder.

Kahve falında en sevmediğin kişiyi görmek tutuklu olan kimselerin ise beraat alıp özgürlüğüne kavuşacağına, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine işaret eder.

Kahve falında sevmediğim kişileri görmek ticaretinin genişleyeceğine, fal sahibinin de çok mutlu olacağına tabir olunur.

Kahve falında sevmediğin kişiyi görmek işin sonunda da başarıyı ve zenginliği yakalayacağına, hayırlı günler yaşayacağına delalettir.

Kahve falında sevmediğin kişiyi dövmek uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir